Domeniu si Webhost gratuit pentru o afacere online 2016

Pentru toti care doriti sa deschideti o mica afacere online o sa va prezint cateva metode de a face rost de un domeniu si gazduire gratuita .

1. Daca doriti sa va faceti un blog exact ca acesta nu trebuie sa faceti decat sa intrati pe www.wordpress.com si sa creati un nou site/blog

2. O alta modalitate foarte simpla , intrati pe http://adf.ly/1XxAtM alegem domeniul dorit si alegem Create a New Account  , dupa ce contul a fost creat mergeti mai departe la ckeck out alegem metoda de plata ca “Bank Transfer ”  acceptati termenii si conditiile si apasati pe BUY .

Dupa cateva minute o sa primiti un email de confirmare si un sms cu codul de confirmare , dupa mergeti pe email si activati contul cu codul primit prin sms . Dupa ce etapele de mai sus sunt finalizate intrati pe link-ul urmator http://adf.ly/1XxCd0 in COntrol PAnel  , odata intrati in control panel selectam Create New Account si folositi acelasi email ca si la inregistrare , domeniul in cateva minute o sa fie activ . Domeniile sunt perfecte pentru cunoscutele metode de facut bani , CPA , PPI ,  Adsense etc.

3 .  A treia metode ar fi un blog folosind cunoscutul site blogger.com care este gratis si oricand disponibil , Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site si sa creati un NOu Blog dupa il modificati dupa bunul plac .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *