Cum poti sa iti cumperi un telefon in rate

Cumparaturile online au devenit foarte virale si cunoscute in 2020 , majoritatea persoanelor aleg sa isi faca cumparaturile online mai ales cand doresti sa iti iei un telefon in rate . In acest articol iti prezentam tot ce trebuie sa stii cum poti sa iti iei un telefon in rate si cine este viabil pentru acest lucru .

Cine isi poate cumpara un telefon online ?

Orice adult avand varsta minima de 18 ani si care trebuie sa aiba un contract de munca , un cont bancar online si documentele cerute de vanzator .

Pentru a putea cumpara un telefon in rate trebuie sa intrii pe un site dedicat vanzarilor de telefoane selectezi tipul si modelul de telefon si completezi formularul de imprumut care iti este dat dupa ce selectezi toate datele de mai sus .

Odata cu depunerea cererilor de plata va trebui sa furnizezi diferite informatii precum: detalii despre locul de munca (adresa, numar de telefon, data angajarii, numarul de identitate fiscala) si valoarea venitului. Aceste informatii pot fi obtinute de la firma sau compania la care lucrezi. Este un document tip pe care orice angajat are dreptul sa il primeasca. Odata cu depunerea acestui document, este timpul sa astepti decizia care, in majoritatea cazurilor, este preluata in aceeasi zi (sau poate chiar in cateva minute). In continuare ti va solicita confirmarea identitatii (prin furnizarea anumitor date personale de identificare sau efectuarea unui transfer bancar, de obicei pentru cativa lei, pentru confirmarea online a contului) si trimiterea inapoi a contractului semnat de ambele parti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *