Cum pot sa sun cu numar ascuns in orice retea

Utilizatorii smartphone-urilor cu sistem de operare Android pot sa apeleze un numar de telefon fara a le fi afisata identitatea. In cativa pasi simpli, numarul tau de telefon este ascuns, iar persoana apelata nu va sti cine o suna. In functie de preferinte, poti suna ocazional cu numar ascuns sau iti poti ascunde identitatea in permanenta.

Cum apelezi cu numar ascuns ?

De cate ori vrei ca numarul tau de telefon sa fie ascuns trebuie sa tastezi inainte de numarul apelant #31# ca exemplu #31#074356xxxx

Daca doresti ca de fiecare data sa nu iti apara numarul cand suni atunci va trebuii sa faci cateva setari din telefon si anume:

Intrii in sectiunea APELURI a telefonului

Selectezi optiunea MAI MULTE

Intrii la ID APELANT si selectezi ASCUNDE NUMARUL

Daca doresti sa iti apara numarul dupa ce ai facut pasul de mai sus nu trebuie decat sa respecti pasii de sus si la Id Apelant selectezi Afiseaza numarul .

Cum ce te ajuta ascunderea numarului de telefon :

In primul rand cand vrei sa suni la companii sau alte servicii publice care iti pot pastra numarul si mai apoi sa iti trimita mesaje cu reclame sau te pot suna in legatura cu oferte si reclame online cel mai bine e sa sunati cu numar ascuns .

Daca doriti ca persoana care o sunati sa nu aiba numarul de telefon al dumneavoastra e indicat sa folositi #31# .

Aceasta optiune are si dezavantaje in modul ca persoanele vazand numarul ascuns sa nu iti raspunda sau sa aiba o setare prin care numerele ascunse sa fie blocate .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *