Cum pot sa reinstalez WhatsApp ?

Dezinstalare WhatsApp

  1. Mergeți la Setări > Aplicații > WhatsApp > Dezinstalați.
  2. Reporniți telefonul.

Instalare WhatsApp

  1. Descărcați WhatsApp pe telefonul dvs. Android, apăsând aici . Acest lucru vă va conduce la pagina WhatsApp de pe Google Play de unde pueți Descărca aplicația.
  2. Deschideți WhatsApp și mergeți la următorul ecran bifând acceptare la Condițiile de utilizare.
  3. Înregistrați-vă numărul dvs. de telefon, în cazul în care sunt probleme cu acest pas, citiți acest articol.
  4. Tastați un nume pe care doriți să îl afișați pentru iPhone, Windows Phone și grupuri de membri necunoscute pentru a le apărea în notificări în momentul în care încercați să le trimiteți un mesaj. Nu vă îngrijorați, această opțiune poate fi modificată ulterior din WhatsApp, mergând la Buton Meniu > Setări > Profil și apăsând butonul creion.

6ecf8754691cd2bf3194e90b5d3e827324dcf687

 

5.Dacă ați avut instalat WhatsApp anterior pe telefonul dumneavoastră, veți putea observa o notificare “Backup conversație găsit.” Selectați Recuperați în cazul în care doriți să recuperați vechiile conversații din WhatsApp. Citiți mai multe informații aici.

6.WhatsApp acum ar trebui să fie instalat și veți putea începe a purta conversații.

 

 

 

  1. vreau sa instalez whatapp de pe play magazin,se descarca.apoi la instalare da un mesaj “spatiu insuficient”.Spatiu este mai mult decit suficient,respectiv 14 Giga pe SD card,iar in tel 32 Giga. Am sters tot ce cerea,si acelasi mesaj “spatiu insuficient.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *